Det blev visst två veckor uppe i Stockholm istället för en. Jag stannade kvar för att hinna gå till Access Rehab en del vändor för att få ordning på ryggen. Men också för att hinna träffa vänner och träna tillsammans. Ryggen börjar bli helt återställd nu, det sista var en krånglande nerv som inte riktigt ville släppa, men för att se till det positiva, musklerna har iallafall fått en bra återhämtning! Det har blivit som en säsongsvila mitt i säsongen, och nu laddar jag om för kommande äventyr och tävlingar!

I Stockholm har jag passat på att gå och simma, både på Eriksdalsbadets ute-50a som är helt underbar i alla väder men helst solsken. Jag och Sofie gick också och testade Vanadisbadets 25a en morgon. Första gången vi var där, men det funkade bra. Brände av veckans fartpass och det var grymt att ha sällskap och pusha varandra! En avslutande frukost på det och så började dagen helt perfekt.

Förutom all simning blev träningen mest trainer hemma, eller korta löppass. I helgen var jag utanför Stallarholmarna hos Niklas lantställe där vi var ett gäng som lekte träningsdag. Det blev trevlig social cykling ca 7 mil och sedan testade vi Niklas egna simbana med riktiga bojar och en exakt utmätt bana till 1/10-dels IM simning! Några varv blev det dock där, innan vi värmde oss i bastun. En trevlig träningsdag, så jag var glad att jag hann med det under mitt Stockholmsbesök.

Nu är jag tillbaka på Öland igen, bor i Borgholm och tränar på. Vägarna för cykling älskar jag, de är lugna och väldigt vackra. Löpningen smyger jag igång också, och nu äntligen kan jag springa utan känning i ryggen. Bra!

Så nu kör jag ett uppstartschema för att komma tillbaka in i träningsfas och träningsmängd. Det känns bra och jag är nöjd över beslutet att skjuta upp tävling till lite senare!

karin-tri-triathlon-swimming-cycling-borgholm-oland-1

karin-tri-triathlon-swimming-cycling-borgholm-oland-2

karin-tri-triathlon-swimming-cycling-borgholm-oland-3

karin-tri-triathlon-swimming-cycling-borgholm-oland-4

karin-tri-triathlon-swimming-cycling-borgholm-oland-5

karin-tri-triathlon-swimming-cycling-borgholm-oland-6
Cyklar i kläder från Fusion, finns hos Prestationskläder.se

Tillbaka på Öland

6 reaktion på “Tillbaka på Öland

  • 4 augusti, 2015 kl. 13:02
   Permalänk

   Tack, det ska jag, det är nu sommaren kommer! Hoppas du har det varmt i norr med!

   Svar
   • 4 augusti, 2015 kl. 13:38
    Permalänk

    Ja, men det har jag ju läst! Fick för mig att det var en annan IM. Men, det är som de säger. Det första man blir blind på är ögonen. :)
    Jepp, jag ska köra Kalmar!

    Svar
    • 5 augusti, 2015 kl. 15:00
     Permalänk

     Haha, lugnt. Minnet brukar vara kort men bra här med ;-) Kul, jag ska heja på dig!

     Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *