Så var äntligen en bra träningsvecka gjord och träningen börjar återgå till det normala efter ryggproblemen. Knappa 23h in på träningsbanken och det blev en del härlig cykling i solsken. Så lägligt nu att sommaren kom tills jag kunde börja träna som vanligt igen! Prognosen ser ju helt okej ut och det får gärna vara sommar augusti ut medan jag håller till här på Öland.

Veckan bjöd på bra simpass, både inne i 25a, och ute i havet. Cyklingen rullar på med både lite längre pass och intervallpass. Trafiken på vägarna har minskat nu när turisterna åker hemåt. Nu börjar det dock synas fler cyklister ute, då alla Ironmantriathleter strömmar hit! Mötte Ironmanteamet som var ute och målade/märkte upp banan igår på Alvaret. Blev lite, lite besviken att jag inte ska köra. Men jag vet att det är rätt beslut för mig.

Löpningen går sakta men säkert framåt. Har lite känning i höften sedan ryggskottet, så får ta det lite lugnt. Så därför känns ingen Ironman-mara särskilt aktuellt just nu. Korta löppass varannan dag får få igång mig. Och såklart blir det rehab och styrkeövningar nästan varje dag. Jag vill vara stark och kunna träna det jag vill. Men jag är på god väg nu!

karin-tri-triathlon-cycling-ironman-kalmar-1

karin-tri-triathlon-cycling-ironman-kalmar-2

karin-tri-triathlon-cycling-ironman-kalmar-3

karin-tri-triathlon-cycling-ironman-kalmar-5

Solskenscyklist på Öland

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *