Vilken dag det var i lördags! Kalmar verkligen levde upp och det var en helt fantastisk stämning hela dagen. Jag var ju där som publik iår, och försökte heja fram alla så gott jag kunde. Många kände jag igen, men jag försökte även heja så mycket jag orkade på alla. Jag vet ju själv hur mycket det betyder att få stöd längs med banan.

Det blev en lång dag och att stå vid sidan om blev man ju också trött av, speciellt i fötterna. Tåls att tänka på nästa gång jag tävlar ;-) Jag hade tränat veckans alla pass så jag kunde unna mig en vilodag för att heja!

Det var ju en tuff tävlingsdag, med fint väder såsom sol men också en rejäl vind. Simningen blev vågig och cyklingen säkert tuff i vinden. Jag är imponerad av alla som tog sig runt, och många körde på riktigt snabba tider! Vi hade ett gäng från klubben på plats, bästa i klubben blev ju Patrik Nilsson som tog hem hela tävlingen och satte nytt svenskt rekord, på 8:08. Han verkligen flög fram på löpningen, såg ut att komma i samma pace varv efter varv! Väldigt roligt med så många svenskar på pallen, både dam och herr!

Grattis till alla er som blev en (eller ännu en) Ironman!

Jag stod oftast med en bjällra eller klapp-grej i handen och hojtade, så blev inte så många bilder. Hann med några i starten iallafall!

karin-tri-triathlon-ironman-kalmar-terrible-tuesdays-1

karin-tri-triathlon-ironman-kalmar-terrible-tuesdays-2

karin-tri-triathlon-ironman-kalmar-terrible-tuesdays-3

Publik på Ironman Kalmar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *