Men hej och välkommen högtryck! Äntligen har det blivit högsommar sent i augusti. Väldigt passande för min del då jag tränar på mycket mängd nu och njuter av värmen. Solen skiner stabilt varje dag och det blåser en del här på Öland, men det får man ta. Dunkar av lite längre pass på cykeln nu och motvinden över Alvaret är inte att leka med! Men så länge jag inte är med i ett race och har tidspress är det ju lugnt. Tugga på och lättare att hålla watten i mot- än medvind!

Jag har blivit en riktig solskenscyklist. Kommer inte ens ihåg när jag cyklade i ösregn senast! Men så betade jag ju av hundratals timmar på trainern i vinter och vår. Trainer blir dock svår att ta med på resa sen så jag får välja varma länder att åka till! ;-)

Träningen rullar på här på Öland iaf. Cyklar, springer, simmar och rehabar. Var en snabbvisit uppe i Stockholm här nu, och passade på att simma i solen i Eriksdalsbadets ute-50:a och gå till Access Rehab för hjälp med rygg och höft. 

Nu är jag tillbaka på Öland, en sista träningsvecka här som verkar bli i strålande sol. Sista helgen i augusti drar jag till London. Sen blir det värme och byte av land! 

karin-tri-triathlon-cycling-ceramicspeed-cervelo-p5-1

Hej högtryck!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *