Ja det blir mycket cykelbilder från mitt håll, men har man en fin cykel så kanske det blir så? Den är ju så fin, och snabb, och så är det så roligt att cykla. Men lugn, jag tränar triathlon så håller på med både simning och löpning också! Om det nu var någon som undrade :P

De senaste dagarna har jag iallafall fått till några fina längre cykelturer. Nu när turisterna börjar sina på Öland, har jag vågat mig att cykla norrut. Det är väldigt fina vägar, man kan undvika “stora” vägen nästan hela vägen upp, och sen köra upp till den väldigt fina utsikten vid Byxelkrok. Jag kollade visst fel när jag planerade rutten, för tänkte ta 4h passet, men kom på på vägen upp att det nog skulle ta lite längre tid. Men väl förbi Böda och uppåt kunde jag ju inte vända, lika bra att köra hela vägen! Så drygt 5h blev passet, och jag jobbade på cykelbrännan. Och kanske lite på cykelbenen också.

Det är tomt på vägarna här nu, knappt någon trafik och det är helt underbart att cykla då! Solen skiner och det är skönt att det är bra träningsväder hemma. I helgen passade jag även på att springa ett första lite längre löppass för att kolla av rygg och höft. Det verkar fungera okej, så nu rullar träningen på mot Barcelona. Ser fram emot många fina träningsveckor! Och snart är det ju nedräkning till race! Gäller att ligga i!

karin-tri-triathlon-cycling-sweden-summer-byxelkrok-1

karin-tri-triathlon-cycling-sweden-summer-byxelkrok-2

Cykling på norra Öland

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *