Hola! Ja ni som klickat in på min instagram uppe i högra hörnet och följer mig där har kanske märkt att jag nu bytt land. Jag lämnade Öland förra veckan, var en helg i London (där jag både hann simma och springa mina planerade pass, nöjd!) och hälsade på vänner. Sedan i tisdags är jag nu i Spanien och tränar.

Jag bor i Calella som ligger några mil öster om Barcelona, vid kusten. Det är här som Ironman Barcelona går den 4e oktober, och jag tänkte att det kunde vara nice att vara här och träna och förbereda mig. Det regnade i Stockholm i tisdags och det kändes rätt att åka söderut helt enkelt!

Vädret slog om lite här nere från 28 grader och sol till “bara” 23 och lite moln och några skurar. Men det funkar bra ändå. Det är varmt och skönt och jag tränar på och bekantar mig med omgivningarna och banan. Morgonjoggar längs med stranden, simmat i en fin ute-50a som finns här, tränat lite på gymmet och igår var jag också ute och cyklade Ironman-70.3 banan. Eller ja, en del av den. Den är väldigt kuperad, går rakt norrut upp i bergen. Bra träning! Men banan för Ironman Barcelona går ju längs med kusten och är superplatt. Det ska bli kul att köra den på tävling. Några veckor kvar att träna dock innan race, blir att trappa upp mängden ännu mer nu!

karin-tri-triathlon-calella-ironman-barcelona-training-2

karin-tri-triathlon-calella-ironman-barcelona-training-1s

karin-tri-triathlon-calella-ironman-barcelona-training-5

karin-tri-triathlon-calella-ironman-barcelona-training-3

Hola de Calella

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *