Så var helgen förbi, och med den en massa rolig träning! Ja jag försöker hålla reda på dagarna, men har mest koll då jag följer mitt träningsschema från coach Björn. Träningen rullar på: tränar, vilar, äter, sover – ‘like a pro’. Eller nåt ;-)

Sen sist har jag både simmat, cyklat (mest höjdmeter, inte så många mil!), sprungit lite på älsklingsfoten och tränat rehab och styrketräning. Dock inte lyckats dokumentera detta med några bilder. Simpasset innan helgen blev nämligen en dyr historia när min iphone flög ut ur skåpet i omklädningsrummet och landade med display rakt på hårt klinkersgolv = krossad. Tog lite research och promenader ner till turiststråken i Calella för att lösa problemet, men jag var utan telefon/kamera i några dagar alltså. Men nu är det problemet löst och jag kan ta bilder på P5an igen när jag är ute och kör.

Ja för cyklat har jag gjort en del – igen! Jag har nu testat HELA IM-70.3-banan och herreminjävlar vad mycket backar det var! De tog aldrig slut, allvarligt. De var inte särskilt branta och omöjliga, snarare väldigt, väldigt långa och många. Man kom väldigt högt upp i bergen och det var otroligt fint och vacker utsikt. Det är då jag hade behövt min kamera! Måste nog ‘tyvärr’ cykla dit igen då! ;-) Men gillar du backar, kör den tävlingen! Den är säkert jätterolig!

Gillar man platt kan man köra Ironman Barcelona som jag ska göra. Fick dock tyvärr reda på i veckan att förändringen de skulle göra till iår att cykelbanan skulle vara 2 längre varv istället för 2.5, den gick visst inte igenom. Så det blir risk att det blir trångt på cykelbanan. Men de har iallafall fixat 2 av 3 planerade åtgärder – fler domare som nu har fått gå en kurs i hur man dömer, samt en annan simstart, rullande simstart precis som det var i Kalmar. Hoppas det får ordning på draftingproblemet, annars kommer jag få köra med skygglappar på, blir otroligt förbannad över fuskare.

På tal om rullåkning (som ÄR ok på träning!) hade jag en annan spansk gubbe efter mig idag på cykelpasset längs med kusten. Körde hela vägen bort till Badalona igen och tillbaka, och fick gubben på släp hela vägen bort. Han var glad för det och vi småsnackade lite vid stoppen vid rödljusena. Eller ja, han snackade, jag nickade mest. Jag uppfattade ord som “fuerte, mucho kilometras, no companjonas? solo?”. Ja alltså man fattar ju. Det blåste rak motvind på vägen bort så han var glad att hänga på tror jag!

På vägen hem körde jag utan gubbe på släp. Det var då jag mötte dem. De som verkligen ÄR pro alltså! Först mötte jag en snubbe på en P5a, tyckte den såg grym ut, fattar nog inte själv att jag har en sån nice cykel! Sen närmare Calella mötte jag 3 triathleter som susade fram på snabba hojar, typ Scott Plasma. De såg väldigt proffsiga och snabba ut. Så de riktiga proffsen kanske börjar anlända nu? Igår efter mitt långpass löpning (ja foten funkar hyfsat, peppar-peppar!) när jag satt vid stranden och stretchade såg jag en tjej som måste vara proffs träna. Hon sprang som att hon var jagad av ett lejon fram och tillbaka vid stranden och hade en coach på cykel som cyklade bredvid. Då kände jag mig precis så – like a pro! haha

Det kommer fler och fler alltså, som laddar för Ironman Barcelona. Spännande ska det bli, jag tränar vidare, sista mängddagarna här nu och gör vad jag kan för att kroppen ska funka och att alla pass ska bli enligt plan!

karin-tri-triathlon-calella-ironman-barcelona-triathlete-cycling-swimming-4f

karin-tri-triathlon-calella-ironman-barcelona-triathlete-1f

karin-tri-triathlon-calella-ironman-barcelona-triathlete-2f

karin-tri-triathlon-calella-ironman-barcelona-triathlete-cycling-swimming-5f

karin-tri-triathlon-calella-ironman-barcelona-triathlete-cycling-swimming-6f

Like a pro

En reaktion på “Like a pro

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *