Förra veckan var sista mängdveckan inför race, och den var rejäl! Jag dunkade in 30 timmars träning – bra träningstimmar i solsken och värme, och en del av de timmarna spenderades såklart på cykeln. Jag sa ju att jag skulle cykla upp i bergen igen för att ta lite bilder nu när jag äntligen har en kamera igen, så ett av långpassen körde jag hela Ironman Barcelona 70.3-banan + en bra bit till då för att få ihop min tid.

De där backarna är inte att leka med alltså! Men vackert är det för man kommer rätt högt upp. Dock var det ju träd i vägen överallt och jag ville ju inte stanna mitt i en uppförsbacke (tänk om man inte kommer på cykeln igen!) så mina bilder här nedan visar ju inte riktigt så mäktigt och fint det var!

Vill man köra en tuff halva så åk ner hit och kör. Här hittar ni all info. Väldigt konstigt att de inte nämner backarna alls i texten, bara att man kör ”inland på avstängda vägar”. Haha. Vilken överraskning man kan få då!

Jag tycker det är lite roligt ändå att köra mig riktigt trött, det är ju en skön känsla. Och i backarna så har man inte så mycket val, man måste ju upp! Så ska jag vara ute och cykla hela dagen kan jag lika gärna njuta i backar som att samla på mig flacka mil. Att cykla längs med Ironman Barcelona banan har jag gjort på varje cykelpass ändå (där skarvar jag på alla extra timmar som behövs), den kan jag utantill!

Här kommer lite fina bilder då, tänk på all svett och energi jag har offrat för att ta dem! Kanske fick jag ett par starka ben också!

Nu är det 10 dagar kvar till race!

karin-tri-triathlon-calella-ironman-barcelona-triathlete-cycling-swimming-1fFörsta backarna på turen brukar jag använda för mina tröskelintervaller, en del vändor där har det blivit!

karin-tri-triathlon-calella-ironman-barcelona-triathlete-cycling-1fEn av många fina serpor

karin-tri-triathlon-calella-ironman-barcelona-triathlete-cycling-4fHär ser man berget rundan går upp på

karin-tri-triathlon-calella-ironman-barcelona-triathlete-cycling-3fVackert!

karin-tri-triathlon-calella-ironman-barcelona-triathlete-cycling-2fHär ser jag ner på sista backen upp (om jag nu kört på rätt håll). Fy satan vad den tar!

karin-tri-triathlon-calella-ironman-barcelona-triathlete-cycling-6f

karin-tri-triathlon-calella-ironman-barcelona-triathlete-cycling-5fEfter backarna får man ta en kaffe

Ironman Barcelona 70.3 cykelbana

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *