Nu börjar det verkligen närma sig. Det är alltså bara 4 dagar kvar till tävling, eftersom tävlingen går på söndag. Nu på söndag! Jo jag är kanske lite nervös då, konstigt nog efter alla dessa Ironmanlopp jag kört. Men jag tycker det är bra, det visar på att jag taggar till och är laddad! Om jag räknat rätt blir det min 18e IM-start och går jag i mål min 17e finish!

Denna tapervecka har ju varit väldigt lugn. Korta pass, och mycket vila däremellan. I början på veckan var det sol (som vanligt) så då passade jag på att vara på beachen lite. Annars har jag passat på att ta powernaps mitt på dagen, väldigt skönt, och jag hoppas kroppen blir magiskt bra under sömnen.

Idag har det blåst in lite oväder och det regnar, blåser halv storm (nåja för att vara här då), och det gick stora vågor. Tog en liten promenad nere vid vattnet. Skönt att det inte är race just idag!

Imorgon eftermiddag öppnar Ironmanområdet och expot. Det har kommit hit en del triathleter nu men de flesta verkar komma torsdag/fredag. På väderprognosen ser det iallfall ut som att bättre väder väntar. Men just vädret är det vi minst kan påverka, så det gäller bara att tacka och ta emot vad det än blir. Lika för alla, om det nu är någon tröst!

På söndag går starten visst 08:45 för oss AG. En ironmanstart med sovmorgon alltså! Jo solen går ju upp lite senare här nere, men inte riktigt SÅ pass sent. Men det blir nice, slippa gå upp kl.03.50 för en gångs skull! Att ta sig imål innan solen går ner blir en annan utmaning då alltså, då det blir mörkt vid 20-snåret.

Idag ska jag meka lite med cykeln, sätta på finhjulen (zipp 808 fram och disc bak) och sen ut och springa en väldigt kort sväng på 20 minuter. Annars blir det slappa. Eller jag menar ladda såklart. Ladda och förbereda mig mentalt! Nu är det verkligen nedräkning på gång!

triathlon-calella-ironman-barcelona-triathlete-swim-4Lite relaxande på beachen mellan de korta passen

triathlon-calella-ironman-barcelona-triathlete-swim-6Får passa på att njuta i solen

triathlon-calella-ironman-barcelona-triathlete-swim-2Hängt en del på gymmet/i poolen

triathlon-calella-ironman-barcelona-triathlete-swim-1Cafe con leche på det såklart

triathlon-calella-ironman-barcelona-triathlete-swim-5Lite promenader och kollat på månen

triathlon-calella-ironman-barcelona-triathlete-swim-3Blir en utmaning att gå i mål innan solnedgången

triathlon-calella-ironman-barcelona-triathlete-swim-8Halv storm nere vid beachen i förmiddags

triathlon-calella-ironman-barcelona-triathlete-swim-7Inte nådiga vågor, skönt det inte är race just idag!

Det börjar närma sig!

2 reaktion på “Det börjar närma sig!

 • 30 september, 2015 kl. 13:50
  Permalänk

  Det ska bli kul att följa dig, vad skönt att vädret verkar bli bättre. Stort lycka till!

  Svar
 • 30 september, 2015 kl. 19:44
  Permalänk

  Nervös är bra! För då är loppet viktigt. De gånger jag inte har varit nervös för lopp har de gått sämre och jag har haft svårt att ta fram pannbenet.

  Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *