Nu är jag inne i Barcelona två dagar med några vänner som också körde racet. Jag tog mig i mål, men foten blev problemet. Såhär skrev jag på Facebook igår, mer race report kommer sen!

Där satt den, äntligen sub-5 på IM cykling! Dock blev det andra lite sisådär. Tuff simning i vågor där jag nog fick i mig lite för mkt saltvatten för jag fick stanna med kräkreflexer mot slutet. Helt magisk cykling, enligt plan! Löpningen då? Jag förstår att ni som inte vet, tror jag brände allt krut på cykeln, men nej jag höll min plan och mina watt. Jag har dock haft problem med en fot rätt länge nu och den var inte glad, det kände jag redan när jag vaknade. Visste att löpningen skulle bli en plåga och det blev den, ont från första steget. Lite värktabletter, magkrash och antal toastopp på det så kom jag till slut i mål. Blandade känslor, sjukt bra känsla på cyklingen, men jag vet ju att jag kan mycket bättre på löpet med en hel kropp. Ironman finish nr 17.

Tid:
Simning 1:15
Cykel 4:56
Löpning 4:53
Total: 11:13

ironman-barcelona-medal-1

Ironman Barcelona

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *