Nu har det snart gått två veckor sedan Ironman Barcelona. Veckan efter race blev vilovecka och direkt åkte jag in till Barcelona med några vänner som också körde tävlingen (och deras supportcrew). Trevliga dagar med sightseeing, turistande, god mat och trevligt sällskap!

Sen var jag tillbaka i Calella i mitten på veckan och spenderade dagarna mest på stranden och tog det rätt lugnt. Då var det fortfarande sommartemperaturer. Skönt på stranden och även skönt i vattnet, alla vågor från före och efter race var ju som bortblåsta, nu var havet lugnt och det gick lätt att bada!

Hösten har nu kommit till Calella på riktigt, och det syns verkligen på både natur och stad. Höstfärger överallt och många restauranger och hotell har stängt igen för säsongen. Min favoritpool ute-50an höll också på att stängas för allmänheten lite väl tidigt. Det var brist på personal men jag pratade med hotellchefen som äger poolen och det lät som det skulle lösas. Så i veckan har den nu varit öppen 2h/dag för allmänheten (annars ockuperas den av simgrupper) så då har jag passat på att simma lite korta pass.

I veckan har jag också kommit igång lite lätt med annan träning. Simning då, styrketräning/rehab och så en del cykling. Fick sällskap av svensk cykelkompis på stop-over mot Mallorca, så har visat runt lite turer och cyklat på de fina vägarna häromkring. Kallare nu, så idag åkte armvärmarna på för första gången, och vindvästen i utförsbackarna!

Det känns som jag verkligen maxat ur de fina sommar/höstveckor som går från Calella, så det känns helt rätt att nu dra vidare. Åker mot Sverige i helgen och sen vidare efter några dagar. Let’s go west!

karin-triathlon-calella-beach-cycling-1

karin-triathlon-calella-beach-cycling-5

karin-triathlon-calella-beach-cycling-6

karin-triathlon-calella-beach-cycling-7

karin-triathlon-calella-beach-cycling-4

karin-triathlon-calella-beach-cycling-2

karin-triathlon-calella-beach-cycling-3

Sista dagarna i Spanien

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *