Hallå! Det var en vecka sen sist, och en del har hänt. Jag lämnade Spanien i lördags och reste hem för en kort stop-over och tvättade alla kläder (i tvättmaskin istället för handtvätt!) och packade om mina väskor. Tog med ännu lite mindre prylar, man lär sig efterhand. Hann även med en massage och sedan bra och grundlig naprapatbehandling hos Björn på Access Rehab.

I tisdags lämnade jag Sverige igen och är nu i USA. Flög till LA och gjorde sen en roadtrip över berg och ökenlandskap till där jag nu bor, Oro Valley utanför Tucson i Arizona. Planen är att träna här inför racet som går uppe i Tempe i mitten på november. Jag älskar google och har funnit att Tucson är en bra höst/vinterstad för triathleter. På sommaren är här visst alldeles olidligt varmt för att träna. Min coach Björn Andersson har ju även bott här när han var proffs, så jag fick bra tips av honom.

Jag bor inneboende hos en trevlig dam, och har världens finaste utsikt från balkongen. De där bergen alltså, de är maffiga och exotiska, och jag kan inte sluta titta på dem var man än är i stan. Igår åkte jag och simmade på Oro Valley Aquatic Center, var sedan runt och handlade lite mat och viktiga prylar. Se det äkta priset för Clif Bars nedan. Snacka om rip-off i Sverige! På kvällen innan solen gick ner tog jag mig bort på en av alla cykel/gång-vägar här i området och sprang ett kort löppass. Foten känns väl sådär okej. Jag ska åka och köpa en foamroller så att jag kan stretcha rumpa/höft som verkar vara orsaken till mina problem.

Idag blir det cykling! Har varit förbi en bike shop och fick tips och karta var jag ska köra. Blir att reka lite på egen hand. Imorgon lördag går en gemensam tur från deras affär som jag tänkte hänga med på. Ett bra sätt att träffa lite folk! Jag känner mig redan rätt hemma här, pratar bättre amerikanska än spanska, det är en sak som är säker ;-)

karin-triathlon-ironman-arizona-tucson-oro-valley-5

karin-triathlon-ironman-arizona-tucson-oro-valley-1

karin-triathlon-ironman-arizona-tucson-oro-valley-2

karin-triathlon-ironman-arizona-tucson-oro-valley-3

karin-triathlon-ironman-arizona-tucson-oro-valley-6

karin-triathlon-ironman-arizona-tucson-oro-valley-4

Triathletmeckat Tucson

2 reaktion på “Triathletmeckat Tucson

 • 25 oktober, 2015 kl. 11:10
  Permalänk

  Wow, vilket fint ställe att få träna på! Inte dåligt med dom bergen som utsikt heller :)

  Svar
  • 6 november, 2015 kl. 00:20
   Permalänk

   Mm varmt och skönt, och vackert! Rekommenderas!

   Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *