Tiden går fort! Nu är det redan dags för toppningsvecka, eller ja tapering inför nästa race som är Ironman Arizona. Loppet går nästa söndag den 15e november, i Tempe. Jag bor ju som sagt utanför Tucson, så kommer att köra upp till Tempe om en vecka.

Träningsveckorna har varit de mest intensiva nu på slutet såklart. Jag har tränat på men stundtals har det varit tungt och segt. Det har varit en lång säsong för mig så det är ju bara att acceptera att det inte känns fjäderlätt eller att benen har power precis hela tiden. I början när jag kom hit kändes värmen och torkan tuff, jag blev lite utslagen efter löppassen. Men nu har jag vant mig vid det mer. Tucson ligger också på lite höjd så det kan ha påverkat med. Jag betade iallafall av mina pass och försökte njuta så mycket som möjligt! Har cyklat på lite nya vägar, både norr, öster och söder om staden. Upp till Mt Lemmon har jag inte varit än, sparar det till efter racet.

Jag har sprungit i spåren vid Catalina State Park, körde senast mitt sista långpass där. Springer där och håller utkik efter rattlesnakes som alla snackar om, och då höll jag istället på att trampa på en sköldpadda! Fick en jävla fart efter det sen efter ett tag kom jag på att det var ju inget farligt, och att jag kanske borde stannat och tagit en bild, haha.

Nu är det nedtrappning på gång alltså och bara korta pass. Hoppas att kroppen svarar bra på det och att jag taggar till mentalt inför race. Foten känns bättre och det har funkat att springa på den. Formen är oviss, men det ska bli kul med årets sista Ironmanrace! Nu ska jag ut och cykla lite i solen, och kolla in bergen. What a view!

karin-triathlon-ironman-arizona-tucson-cycling-swimming-run1

karin-triathlon-ironman-arizona-tucson-cycling-swimming-run5

karin-triathlon-ironman-arizona-tucson-cycling-swimming-run2

karin-triathlon-ironman-arizona-tucson-cycling-swimming-run3

karin-triathlon-ironman-arizona-tucson-cycling-swimming-run7

karin-triathlon-ironman-arizona-tucson-cycling-swimming-run4

karin-triathlon-ironman-arizona-tucson-cycling-swimming-run6

karin-triathlon-ironman-arizona-tucson-cycling-swimming-run8

Toppningsvecka i Arizona

5 reaktion på “Toppningsvecka i Arizona

 • 5 november, 2015 kl. 20:28
  Permalänk

  coola berg och miljö – ser härligt ut!!

  Svar
  • 6 november, 2015 kl. 00:19
   Permalänk

   Ja det är verkligen en annorlunda miljö! Jag gillar det!

   Svar
 • 5 november, 2015 kl. 22:24
  Permalänk

  Du ser ut att ha det bra Karin! Hoppas foten håller och toppformen rullar in lagom till tävlingen!

  Svar
  • 6 november, 2015 kl. 00:20
   Permalänk

   Tack så mycket David! Det hoppas jag med! ?

   Svar
 • 6 november, 2015 kl. 11:48
  Permalänk

  Ser bra ut! Kommer att gå fin fint. Härligt att foten är bättre.

  Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *