Imorgon bitti är det dags för Ironman för mig. Jag kör Ironman Arizona här i Tempe, en tävling som jag länge velat köra och med en bana som verkar passa mig bra. Platt cykling, men bara lite “false flats” låter ju toppen! Simningen blir sval med endast 63 Fahrenheit, ca 17 grader, men det var inte så farligt kallt. Löpningen kan bli varm och går på mycket betong så kan kännas en del i benen. Tävlingen är också känd för sina fantastiska funktionärer, upp mot 4000 funktionärer på banan och på löpningen ska det vara speciellt med olika teman på vätskestationer och härlig publik.

Det ska bli spännande och roligt!

Att hålla på med aktiviteter som Ironman kan dock kännas oviktigt i jämförelse med allt hemskt som händer i världen just nu. En attack mot hela västvärlden.

Jag är så tacksam för att jag kan göra det jag älskar och ska tänka positivt hela dagen imorgon. Jag ska njuta av varje sekund och tacka alla funktionärer som är där och gör dagen möjlig. Det ska bli roligt att tävla med alla andra 3000 atleter och se skymten av alla 100 proffs på banan. Triathlon party.

RACE WITH A SMILE!

Här på Ironmans sida kan ni följa tävlingen, som startar lokal tid 06:40 för proffsen (herr), 6:45 för proffsen (dam) och 06:50 för oss age-groupers. Tidsskillnaden mot Sverige är 8 timmar.

Klicka in på athlete tracker och följ mig, jag har startnummer 906!

karin-triathlon-ironman-arizona-tempe-3

karin-triathlon-ironman-arizona-tempe-2

karin-triathlon-ironman-arizona-tempe-1

Ironman Arizona – följ mig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *